Welkom op de website van UmindIT, Welkom bij de eerste blog. Met gepaste trots lanceert UmindIT haar website. Waar UmindIT voor staat en welke diensten UmindIT levert, kunt u op de website lezen. In deze blog wordt Dick Oomen, de drijvende kracht achter UmindIT, kort geïntroduceerd en wordt aangekondigd wat u in de blogs van UmindIT kunt verwachten.

Dick Oomen (LinkedIn) is de drijvende kracht achter UmindIT. Dick is sinds 1994 professioneel actief in de informatie technologie en heeft een ruime ervaring in een groot scala aan IT vraagstukken. Deze ervaring heeft hij vooral opgedaan in de sectoren, zorg, energie, financiële dienstverlening en IT dienstverlening. Zijn overtuiging; “Samenwerking tussen verschillende belanghebbenden is een absolute voorwaarde om ook IT vraagstukken op de juiste manier op te kunnen lossen.” Hierbij spelen termen als vertrouwen, co-creatie, creativiteit een belangrijke rol. Ontwikkeling (zowel persoonlijk als professioneel) is een belangrijk aspect binnen UmindIT waar invulling aan wordt gegeven door het bijwonen congressen, studies op te pakken en het aangaan van nieuwe uitdagingen. Dick is ingenieur in de informatie technologie en heeft recentelijk zijn executive masters in Business Administration (EMBA, Maastricht University, 2018) afgerond.   
In de blog sectie zal UmindIT maandelijks een ontwikkeling in de informatie technologie toelichten, of een ervaring delen die voor u als lezer relevant kan zijn. Naarmate het aantal blogs toe neemt kan deze sectie u richting geven bij het vinden van antwoorden op IT vraagstukken met een strategisch karakter. Tenslotte, de website had niet tot stand kunnen komen zonder de medewerking van Michel Langenberg van de Firma Langenberg  en Nigel Severing van Websentiment. UmindIT bedankt hen hartelijk voor hun medewerking, creatieve ideeën en realisatie.