De nieuwe website heeft een moderne look met grote blokken en knoppen. Het is beeldvullend, waardoor alles overzichtelijk is met een fijne navigatie.

De website begint met een video waar gebruik is gemaakt van leuke effecten, zoals het logo en de teksten die achter mij doorlopen. De huisstijl van UmindIt komt overal terug op de website. De bolletjes bij de statistieken en als je over de vier blokken met je muis over heen gaat, komt de kleur van de huisstijl terug.
 

Om de bezoeker het zo eenvoudig mogelijk te maken, gaat het menu mee als u door de website heen gaat. U kunt zo gemakkelijk door de website en snel naar een onderwerp gaan, welke voor u interessant is. Wilt u meer weten over mijn werk? Dit kunt u lezen onder ‘Wie zijn wij’ of ‘Wat doen wij’.    


Gebruiksvriendelijke website
   

Mijn nieuwe website is volledig responsive, dat betekent dat het op elke telefoon, tablet of computer leesbaar is. Probeer u het maar eens uit op uw smartphone, dan zult u zien dat u alles goed kunt aanklikken zonder in te zoomen. Het is immers 2018, dus dan wordt er verwacht dat een website mobielvriendelijk is.  
  UmindIT online!  

Een leuk weetje; u kunt altijd op de hoogte blijven door mijn blogs te lezen op de website. Dit is ook toegevoegd en hier worden maandelijks verschillende onderwerpen besproken met betrekking tot mijn branche. De website is in samenwerking met internetbureau WebSentiment gemaakt en ik wil het team graag bedanken voor het mooie eindresultaat!  

Ontdek de nieuwe website, scroll er lekker doorheen en heeft u nog vragen, dan kunt u het contactformulier gebruiken.    

UmindIT…Where IT meets Business